Birkeland Bruk AS

"Jeg er strålende fornøyd med Lan-x!"


Teddie Brandsvoll, IT-sjef Birkeland Bruk AS


– VI HAR i mange år valgt å la eksterne IT-firma ta totalansvaret for våre datasystemer; de har serverne hos seg og de drifter systemene. Det gir oss et vidsyn for det vi skal gjøre – og det er ikke datadrift. Datasystemer skal være stabile – og det var faktisk også grunnen til at vi byttet leverandør. Nå, etter at vi inngikk avtale med Lan-x, opplever vi en helt annen stabilitet og trygghet.

Teddie Brandsvoll er IT-sjef i Birkeland Bruk, en kjedeuavhengig virksomhet. De har om lag 75 ansatte med hovedkontor i Lyngdal, og noen-og-femti databrukere. I sin daglige dont er de ansatte avhengige av alt fra direktesalg i kasse til kontorsystemer. Og i bunnen av dette står det tjenermaskiner som kverner tall og data. I 2010 startet Birkeland Bruk opp hos Lan-x etter overgang fra en mindre partner.

– Denne overgangen har vært veldig behagelig, sier Brandsvoll, – og det sier ikke så rent lite når vi snakker om IT. At kundetilfredshet er viktig for Lan-x, merker vi godt. Vi får det vi ber om, i tillegg til gode innspill i en trygg og god dialog. Vi har en ”personlig veileder” som alltid gir rask og god tilbakemelding. Kort sagt: vi har gått til noe som er veldig mye bedre på mange måter.

Birkeland Bruk AS tilbyr et bredt spekter av trelast og byggevarer til det profesjonelle markedet. Selskapet har hovedkontor i Kvås i Lyngdal og omfatter i tillegg fem trelast- og byggevareutsalg fra Vennesla til Egersund. Birkeland Bruk As har idag omlag 75 ansatte.