Amento

"Jeg føler absolutt at vi er i gode hender." Stein Asle Johnsen, Daglig leder, Amento

steinasle johnsenStein Asle Johnsen er daglig leder i den allsidige attføringsbedriften Amento i Lyngdal. Siden mai 2011 har bedriften vært kunde hos Lan-x, og Stein Asle har så langt ikke angret på at han fulgte anbefalinger fra andre.

– Vi var på jakt etter en ny dataleverandør, forhørte oss og fikk tips om at Lan-x var vel verdt å se nærmere på, forteller han.

– Hvilke tjenester er det Lan-x leverer til dere?

– Vi har outsourcet hele driften. Lan-x tar seg av alt fra standard programvare til mail, hosting, servere, vedlikehold. Jeg kan ikke så mye om dette, men datamannen vår er svært fornøyd. Han var skeptisk i starten, men nå er lyden bare positiv, sier Stein Asle.

– Er datasikkerhet ekstra viktig for en attføringsbedrift som Amento?

– Ja, det er veldig viktig! Vi er underlagt strenge sikkerhetskrav med tanke på brukergrupper og personvern, og må sørge for ekstra høy sikkerhet. Det gjelder datatrafikken, og det gjelder lagring.

– Amento har som hovedformål å “få flest mulig personer i arbeid ved hjelp av gode tjenester”, sier dere på nettet.

– Leverer Lan-x gode tjenester?

– Ja, enn så lenge, i hvert fall, smiler Stein Asle. – Jeg føler absolutt at vi er i gode hender. Og Lan-x ønsker ikke å overselge – de har vært nøkterne, fortalt oss hva vi trenger og sagt at dette kan vi løse. Jeg opplever Lan-x som et seriøst og solid selskap. Jeg er for øvrig ingen datamann – vil bare at det skal virke!

– Til slutt: Vil du anbefale Lan-x til andre?

– Ja, det vil jeg!