Resymé av 2012

Det har vært nok et godt år for oss, ikke minst takket være solide og samarbeidsvillige kunder.

L13 0627

Klikk her for å laste ned årsrapporten for 2012

Styrets beretning

Årsregnskap

Revisjonsrapport


Christian Støldal, Seniorselger og styreformann, Lan-x
og Lars Magne Wick, Daglig leder, Lan-x

Det har vært nok et godt år for oss, ikke minst takket være solide og samarbeidsvillige kunder. Vi starter 2013 med å leke litt. Med ord. Navnet Lan-x består av fire bokstaver. Og vi har valgt å knytte noen viktige verdier til disse bokstaven.

L står for lokal. Vi vil være nær deg når du trenger oss. Ikke nødvendigvis i fysisk betydning, men vi vil du skal oppleve at vi er på banen når behovet er der, og hjelper deg med det du trenger å få ordnet. Det er viktig for oss – og for .

A står for anbefalt. I alle år har vi hatt fokus på å levere tjenester og produkter som gjør at kundene våre tipser andre om hva vi kan og hva vi står for. Det er utrolig kjekt å få henvendelser som starter med ”Jeg ble anbefalt å kontakte Lan-x av...” Og så kommer det et kundenavn.

N står for nyttig. Vi vil være en partner som bidrar til at din virksomhet fungerer smidig og sikkert. Du skal slippe å tenke på datagreier du verken ønsker eller bør bruke tid på. Vi vil at du skal føle trygghet og tillit til at systemene fungerer og er den riktige løsningen for deg og din bedrift.

X-en? Tja. Kanskje vi skal se på den som et viktig krysningspunkt – mellom dine behov og vår kompetanse? Eller kanskje, slik som vi har gjort på bildet bakerst i årsrapporten, vi skal markere hva som er forretningsideen vår: Å levere oppetid.

Det er vårt løfte til kundene våre. Og ja, vi holder ord.